Elvesztél a számlák tengerében? Mi segítünk kibogozni a szálakat!

Elvesztél a számlák tengerében? Mi segítünk kibogozni a szálakat!

A vállalkozásod hosszú távú sikerének alapja a pontos könyvvezetés. A vállalkozásod működésének elengedhetetlen része, hogy a számviteli feladataid precízen legyenek elvégezve.

Számviteli politika, számlarend, pénzkezelési szabályzat? Elkészítjük helyetted!

Számviteli politika, számlarend, pénzkezelési szabályzat? Elkészítjük helyetted!

A vállalkozásod számára megalakulásodat követő 90 napon belül el kell készíteni a jogszabályban meghatározott szabályokat.

A gyakran változó adótörvények eligazodásában is segítünk!

A gyakran változó adótörvények eligazodásában is segítünk!

Az adótanácsadás egy komplex feladat, mert érinti a tervezési, a közgazdasági, számviteli illetve jogi területet. A céged élete során folyamatosan szükséged lehet tanácsadásra a változó jogszabályok vagy akár a vállalkozásban történő változások miatt.

Elvégezzük helyetted a bérszámfejtést, hogy Te az érdemi munkára koncentrálhass!

Elvégezzük helyetted a bérszámfejtést, hogy Te az érdemi munkára koncentrálhass!

A kifizetéseket terhelő adók és járulékok, valamint a munkáltatóknak, munkavállalóknak járó kedvezmények illetve az igénybe vehető támogatások nyomon követése nem várható el a tulajdonostól. Ezek figyelemmel követésével rengeteg előnyhöz juthat a vállalkozásod, illetve optimalizálni tudod a foglalkoztatás terheit.

 

Kezdőoldal

Biztos szakmai hatter, anyagi felelősségvállalás, garancia!

 • Időben és hiba nélkül adjuk be a bevallásait.
 • Elkészítjük a mérleg- és eredménykimutatását.
 • Tájékoztatjuk a változásokról.
 • Képviseljük a hatóságoknál.

Tudj meg többet

“Csak” a rávalót keresse meg, a többi a mi dolgunk.

 • Intézzük a dolgozói bejelentéseket.
 • Elkészítjük a bérszámfejtést.
 • Nyilvántartjuk a szabadságokat.
 • Tájékoztatjuk a fizetendő adóról és a járulékokról.

Tudj meg többet

Céget alapít? Nem tudja, hogyan kezdjen hozzá? Kíváncsi rá, hol tudna spórolni?

 • Segítünk kitalálni a tevékenységéhez illő legjobb vállalkozási és adózási formát!
 • Tanácsot adunk a törvényváltozásokat követő adóoptimalizáláshoz.

Tudj meg többet

Mert mi figyelünk Önre…

 • Kérésére elkészítjük a könyvelésből kinyerhető kimutatásokat.
 • Beszerezzük a szükséges igazolásokat, hitelkérelmekhez megadjuk az adatokat.

Tudj meg többet

WECTOR-TEAM könyvelőiroda

Biztos pont a vállalkozása számára! A Wector Team ügyfelei anyagát (számláit, szerződéseit, stb.) lekönyveli, a jogszabályok és az ellenőrző szervek által előírt formába foglalja, de a kettős könyvelés nem azt jelenti, hogy az eredményt csak mi értjük! Az eredményt az Ön számára is értékessé tesszük!

Mi is az a KÖNYVELÉS?

A könyvelés célja a gazdálkodó szervezetek pénzügyi működésének bemutatása. Így hangzik ez hivatalosan: A könyvelési tevékenységet jogszabály írja elő. (2000. évi C törvény, A számvitelről). Ez tartalmazza a könyvelés alapelveit, az adatrögzítési-, beszámolási-, és adatmegőrzési kötelezettség szabályait. Ezen szabályok alapján dolgozunk, de ügyfeleink számára érthető módon adjuk át a kinyert információt a cége könyveléséről!

A kettős könyvelés teljesítés szemléletű. Ez a szemlélet azt jelenti, hogy a felmerült bevételnek, és költségnek ahhoz az időszakhoz kell kapcsolódni, amikor gazdaságilag felmerült. Tehát, a számla “teljesítés időpontja” számít, a pénzügyi realizálódástól függetlenül. A könyvelés során, irodánk a számlák lekönyvelésével összegyűjti az adatokat, a számlákat áttekinthetően rendszerezi a tulajdonos számára, kitölti és beküldi a szükséges bevallásokat, és referál Önnek, hogy áll a cége. Ha ezzel az eredménnyel nem elégedett, eljön hozzánk és ötletelünk!

100% garancia, 0% kockázat!

A könyvelő kiválasztásánál is előfordulhat, hogy a körültekintő döntés ellenére sem azt kapja új könyvelőjétől, amit elvárt. Kockázat mindenben van. A könyvelőválasztás döntési kockázatát mi lenullázzuk! Mit jelent ez? Ha az első három hónapban kiderülne, hogy Ön nem azt kapja, amit elvár, elégedetlen, és a szerződést felmondja, mi 100 %-ban visszafizetjük a könyvelési díjat.

Megbízható szakmai háttér, korrekt árak, 100% garancia >>> Kérjen ajánlatot

24-48 órán belül, cégre szabott árajánlatat kap tőlünk. Próbálja ki, nézze meg! Ha tetszik, jöjjön el hozzánk, hogy megismerjük egymást. Döntenie csak ezután kell.